pijl
Verkoopinformatie
Wat er in Julianadorp nog ontbreekt zijn loodsen. Dit was voor Mercurius Projectontwikkeling BV reden om op zoek te gaan naar de perfecte locatie voor een bedrijventerrein. En ze hebben het gevonden! Aan de Schoolweg, op korte afstand van het centrum van Julianadorp worden 60 multifunctionele units ontwikkelt. Met oppervlaktes vanaf 50 m2 zijn ze uitermate geschikt voor bedrijven uit de middenstand voor opslag, maar ook uitermate geschikt voor klusbedrijven en mensen met een hobby waar ruimte voor nodig is. Daarnaast zijn de units perfect te gebruiken voor de stalling van een camper (deurhoogte 4 meter!), een boot, motoren of een auto. Ook voor de verhuur zijn deze loodsen erg geschikt, vraag naar de mogelijkheden.  

De verkoop van het bouwproject  J-Plaza is in handen van Mulder & Versteeven Makelaars en Warnars Makelaardij. De bouw wordt uitgevoerd door Aannemingsbedrijf A. Tuin uit Den Helder, een ervaren partij die zijn sporen
ruimschoots heeft verdiend in de bouw. Eind 2020 wordt gestart met de bouw van dit project en de oplevering wordt medio juli 2021 verwacht. 

De units worden verkocht vanaf € 57.950,= vrij op naam en exclusief btw. In de koopsom zijn de volgende kosten inbegrepen:
 • De notariskosten inzake splitsing en levering-/ eigendomsakte.
 • De kosten van de kadastrale registratie en inmeting.
 • Bouw- en legeskosten van de gemeente.
In de door de koper getekende Koop Aannemingsovereenkomst (KAO) kan, indien nodig, een voorbehoud van de te verkrijgen financiering worden opgenomen voor de duur van maximaal zes weken. De projectmakelaars lichten de voorwaarden omtrent dit financieringsvoorbehoud graag nader toe. Informeer tijdig vóór ondertekening van de koop-/ aannemingsovereenkomst of de aankoop financieel haalbaar is. Dit voorkomt teleurstellingen.

Stouthart en Hilber Notarissen te Den Helder en Schagen is de projectnotaris. De notaris controleert het volledige proces omtrent de splitsing en juridische levering van de units in bedrijvencomplex J-Plaza. De getekende Koop Aannemingsovereenkomst wordt door de makelaar bij de notaris aangeleverd, waarna die de levering aan de kopers voorbereidt. De notaris bevestigt de koop aan kopers en nodigt hen uit voor de juridische levering van de gekochte unit. Bij de realisatie van de multifunctionele units wordt door de notaris ook een Vereniging van Eigenaren (VvE) opgericht. Deze stelt de regels op ten behoeve van het gezamenlijke onderhoud, de controle op gebruik en het buitenterrein.
Projectinformatie
J-Plaza bestaat uit drie vrijstaande, degelijke, nieuw te bouwen moderne multifunctionele loodsen met daarin 60 multifunctionele units. J-Plaza is centraal gelegen nabij de dorpskern van Julianadorp en de N9 (Den Helder – Alkmaar) op een fraaie locatie aan de doorgaande Schoolweg. De centrale ligging nabij diverse uitvalswegen en de goede bereikbaarheid vormen specifieke vestigingsfactoren die gunstig zijn voor dienstverlenende bedrijvigheid en opslagmogelijkheden. De multifunctionele units zijn beschikbaar vanaf 50 m² BVO. Hierdoor zijn ze zowel zakelijk als privé de juiste keuze, zeker in combinatie met de perfecte ligging. Het is mogelijk om meerdere units te koppelen.
De units krijgen géén gasaansluiting. Ze worden, zoals past in de huidige tijd, gasloos opgeleverd. Tussen de bouwblokken en aan de perceelgrenzen wordt het terrein met klinkerbestrating verhard. Dit zorgt onder meer voor ruim voldoende parkeerruimte.  

 • De units worden te koop aangeboden. Ook bestaat de mogelijkheid om de bedrijfsunits in verhuurde staat - als belegging - te aanvaarden;
 • Financiering is mogelijk;
 • Vereniging van Eigenaren met lage lasten;
 • Het complex is veilig afsluitbaar met de (op afstand bedienbare) elektrische schuifpoort;
 • Moderne en frisse uitstraling door zwarte gevel sandwichpanelen;
 • De mogelijkheden zijn eindeloos; als opslag- en werkruimte, bedrijfsvoorraad of stalling van boot, camper, auto, vouwwagen of caravan;
 • Inclusief infrastructuur voor water en elektra;
 • Gunstige ligging nabij uitvalswegen.